Tel.: 024- 641 89 22     Mob.: 06-107 129 82        
  • Image One
  • Image Two
  • Image Three
  • Image Four
  • Image Five
  • Image six
  • Image seven

Activiteiten bij de Eikenhorst

Hieronder zie je wat je allemaal kunt doen bij de Eikenhorst te Wijchen

Agrolympics:
Werken aan teambuilding, een gezellige familiedag of met vrienden eens echt iets anders doen? Agrolympics zijn sportieve spellen met een knipoog naar het dagelijkse werk op ons melkveebedrijf. De Agrolympics bestaan uit een aantal korte activiteiten waarbij je met je team, onder begeleiding van de boer of een van de knechten, rondom de boerderij tegen elkaar strijd. Bij de Agrolympics is teamwork erg belangrijk. Denk hierbij o.a. aan koe melken, trekker trekken, hooivork darten, enz. Duur ca. 2 uur vanaf 10 personen €17.50 per persoon, kinderen 4 tot en met 12 jaar € 9.50.

Boerenzeskamp:
Boerenzeskamp bevat allerlei boerenspelen welke in teamverband gespeeld worden. De Boerenzeskamp bestaat uit een zestal korte activiteiten waarbij je met je team, zelfstandig, rondom de boerderij tegen elkaar strijd. Onderdelen zijn oa koe melken, kersenpit spugen, kruiwagen race, enz. Duur ca.1 uur vanaf 10 personen €9.50 per persoon, kinderen 4 tot en met 12 jaar € 7.50.

Boeren bowlen:
Niet alleen op de bowling baan kun je kegels om gooien, ook hier op boerderij De Eikenhorst kun je een strike gooien. Gooi met een bal zoveel mogelijk boerenklompen om en houdt wel zelf eerlijk de puntentelling bij. Duur 2 uur €6.00 per persoon, kinderen 4 tot en met 12 jaar € 4.50.

Voetbalgolf:
Lekkervoetbal golfen in het open boerenland. Tussen de koeien, in lang of kort gras op het erf en door de sloot. Lekker rustig kuierend van hole naar hole om in zo min mogelijk schietpogingen de laatste hole bereiken. De spelers spelen per team om de beurt. Het is leuker als de teams niet te groot zijn, zodat de spelers vaker aan de bal zijn. Globale speeltijd 2 uur €6.00 per persoon, kinderen 4 tot en met 12 jaar € 4.50.

Boerenlunch:
De boerenlunch bevat een kop groente soep, worstenbroodje en op tafel staan diverse broodjes met beleg. Koffie, thee en een lekker glas melk zullen ook niet ontbreken. Kosten boerenlunch €14.50 per persoon, kinderen 4 tot en met 12 jaar € 6.00.

Klompsmieten:
Van klootschieten hebben de meesten wel eens gehoord. Maar Klompsmieten? We hebben een route voor jou en je groep mensen uitgezet. Het spel is ontspannend en je kunt al wandelend genieten van de geweldige omgeving. Tussendoor nog iets lekkers te drinken en weer terug richting het startpunt. De groep die met het minst aantal worpen het parcours heeft afgelegd, mag zich winnaar noemen. Prijs bedraagt €6,00 er persoon.

Huifkartocht:
Wie wil dat nou niet? In een open of juist overdekte huifkar door de prachtige omgeving. Langs de vennen en de heidevelden. Kosten bedrage €5,00 pp. Minimum aantal passagiers is 10 personen. De tocht duurt ongeveer een uur.